Woody Allen spiller i Danmark, Sverige og Norge

En af tidernes største filminstruktører kommer til Danmark, Sverige og Norge. Woody Allen står bag film som Manhattan, Hannah og hendes søstre, Manhattan Murder Mystery og de seneste succeser Match Point og Vicky Christina Barcelona. Allen kommer dog ikke for at præsentere en ny film, men for at spille jazz. Woody Allen optræder 22. marts i Imperial i København med sit New Orleans Jazz Band under ledelse af musical director Eddy Davis. Woody Allen har i mange år spillet klarinet på forskellige jazzklubber i sin hjemby New York, og spiller stadig regelmæssige koncerter. Nu besøger han for første gang Danmark, når han giver koncert med sit syv mand store orkester. Imperial sikrer en intim koncertoplevelse med legenden ved hans eneste optræden i Danmark. Tjek kalenderen for datoer i Sverige og Norge.

www.woodyallenband.com

da_DKDansk